Beleef Val Thorens

Een geweldige plek,
die wacht op jou!

Met ESKIADOR profiteert u nog meer van Val Thorens

Ice-racing track
in VAL THORENS

val thorens
Privé rijlessen en stages voor het perfectioneren van uw rijstijl op sneeuw worden o.a. gegeven door de Ice Driving Academy. Op het hoogste ijscircuit van de wereld, kunt u technisch advies krijgen van kampioenen. Als bonus krijgt u de film, onboard gefilmd, mee.

Voor meer informatie:  www.icedrivingacademy.com

De kinder-skiplaats
van Val Thorens

val thorens
50m van de winkel hebben de skischolen PRONEIGE en ESF een kind vriendelijke aangepaste skituin. Gelegen op het zuiden, is dit de ideale plek voor uw kind om de eerste ski stappen onder de knie te krijgen.

8 à huit

val thorens
In het hartje van het Pierre& Vacances gebouw gelegen. De 8 à huit supermarkt is iedere dag van de week geopend. Vers brood, kranten en Franse croissants op elke ochtend.

Wandelen met sneeuwschoenen in de natuur van Val Thorens

val thorens
Wandelen met sneeuwschoenen in de natuur van Val Thorens De nieuwe sneeuwschoenen die te huren zijn bij uw winkel ESKIADOR geven de mogelijkheid aan een ieder de omgeving te ontdekken. Dankzij de sneeuw krijgt de omgeving een magische uitstraling.

In de Belleville vallei profiteert u op een zachte manier van de winterse sensatie en emoties te genieten.  Uw lichaam wordt in harmonie met de natuur gebracht. Van een kleine wandeling tot lange tochten iedereen kan in het programma van de berggidsen een moment vinden dat bij hen past.

Een uitstapje dat u een panoramisch uitzicht kan bieden en zich aanpast aan ieders fysieke conditie. Vanaf 24€. Voor meer informatie: VVV Val Thorens

De Val Thorens
SNOWPARK

val thorens
Kom ons SNOW PARK ontdekken Het snowpark, gelegen in de secteur « des Plateaux », biedt de mogelijkheid aan skiërs en snowboarders om zich te verbeteren in een Freestylecircuit aangepast aan elk niveau. Om bij het snowpark te komen neemt u de skilift “MOUTIERE” gelegen aan de rond-point de pistes en dicht bij ESKIADOR Val Thorens.

Chalet
Les Neiges Eternelles

val thorens
Deze houten en stenen chalet is uniek in Val Thorens. Gelegen aan de piste met zicht op de Cime Caron.

Meer over deze Chalet: www.les-neiges-eternelles.com

Ontdek de kabelbaan
van Val Thorens

val thorens
Sinds februari 2014 heeft Val Thorens de hoogste kabelbaan ter wereld, die de Orelle toppen met die van Val Thorens verbindt.
Kijkend over de Lorry vallei, 2 minuten plezier voor de amateurs op zoek naar sensatie.

Vanaf de stoeltjes lift Bouchet hoogste punt van de 3 valleien op 3230 m hoogte tot aan de toppen nabij de Funitel van Val Thorens. Met een snelheid van meer dan 100km/uur  tijdens de afdaling, krijgt u het gevoel te vliegen als een adelaar. Het uitzicht is adembenemend.
De tickets koopt u ter plaatsen voor maar 50€

Leeftijd: van 8 t/m 88 jaar. Alleen toegankelijk voor skiërs en te bereiken via de stoeltjeslift Bouchet

La Folie Douce
in Val Thorens

val thorens
Het hoogste pikante en energieke cabaret ter wereld met funky muziek, vindt u bij La Folie Douce! Een ongelooflijk contrast tussen de urban muziek en de sfeer van deze authentieke plek. Dit concept, gecreëerd door Luc Reversade in Val d’Isère, weet plezier en prestaties met elkaar te vermengen. Projectie op grote schermen en live muziekanten creëren een illusie van het après-skiën.
news
twitterfacebookinstagram